Integritetspolicy

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

När du använder vårt kontaktformulär samlar vi in namn, e-mejl, dessa sparas en viss tid för kundtjänständamål men informationen kommer inte att användas för marknadsföring.

 

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

 

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

 

Din kontaktinformation

Kontaktväg för integritetsfrågor: info(@)escapegaming.se

 

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Vi skyddar din information genom att endast dela den inom en sluten krets.

 

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Eventuella datorläckor av personuppgifter polisanmäls vid upptäckandet.